service & reparation

Til private, erhverv & offentlige institutioner

Vi sælger, servicerer og reparerer maskiner og udstyr til ethvert behov, uanset om det er til private, professionelle eller offentlige institutioner.
Læs mere
Din garanti

Værkstedet

På vores værksted har vi 3 erfarne mekanikere . De står altid klar til at reparere og vedligeholde alle have-park maskiner. Herunder blandt andet din plæneklipper, havetraktor, automower, motorsav samt buskrydder.
Vi har en bred erfaring inden for reparation og service af din maskine. Så fortvivl ej, hvis dit værktøjer eller dine maskiner er gået i stykker – vi reparerer hurtigt og effektivt på tværs af alle slags mærker, så dit værktøj igen fungerer helt optimalt.
Udkørsel

Servicevogne

Vi har udkørende service med vores servicevogn på hele øen. Vi sørger for service og reparation på stedet, samt afhentning af din defekte maskine.
Til større maskiner afhenter og leverer vi i vores lastbil.
Transport

Lånetrailer

Ved service og reparation kan du benytte vores lånetrailer til transport af dine maskiner helt uden beregning.
Det er ikke altid der er plads i bilen til dit udstyr eller dine maskiner, og disse kan ofte være beskidte af olie, græs eller andet. Vi stiller derfor en lånetrailer til rådighed for dig der skal have serviceret eller repareret en maskine.
Når plænen skal være pæn

Opsætning af robotklippere

Vi sørger for gratis opmåling af din have med vores onlineværktøj. Opsætning foregår af vores erfarne servicemontører, og vi kører ikke fra dig før du har fået en grundig introduktion til din nye robotplæneklipper.
Vinteropbevaring

Robothotel

Vinteropbevaring af robotplæneklippere - få opbevaret din maskine hos os på sikker vis vinteren over.
Vi sørger for at batterier bliver ladet med vedligeholdelseslader i de kolde tider.
Når uheldet er ude

Stort reservedelslager

Vi er lagerførende på alle reservedele til de maskiner vi sælger i butikken. Derudover har vi også reservedelslager til andre mærker vi kan udføre service og reparation på.
Tag en snak med vores specialister i butikken, hvis uheldet er ude. Vi står altid klar til at hjælpe.