Købsvilkår og leveringsbetingelser

Nedenstående købsvilkår og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra hellisenoutdoor.dk

Juridiske oplysninger:
Hellisen Outdoor A/S
Rønnevej 90
3720 Aakirkeby

Leveringsbetingelser i Danmark
Vi leverer fragtfrit i hele Danmark med GLS. Privat eller pakkeshop.

Leveringsbetingelser udland
Udenfor Danmark sælger Hellisen Outdoor ApS til Grønland og Færøerne, her betales et ekstra leveringsgebyr svarende til de omkostninger der er med forsendelse på bestillings tidspunktet.

Leveringstid
Hellisen Outdoor ApS bestræber sig på at afsende de bestilte varer samme dag, hvis de er bestilt inden kl. 15.00, Dog påregnes lidt længere leveringstid i forbindelse med weekender, højtider og ferier. Til udlandet (Grønland og Færøerne) kan vi ikke garantere en bestemt leveringstid, da det afhænger af det enkelte lands postvæsen og toldmyndigheder.

Betalingsbetingelser
På hellisenoutdoor.dk kan du benytte følgende betalingskort:

-Dankort og VISA/Dankort
-VISA
-VISA Elektron
-Mastercard
-Mobile Pay

Der tages ikke kortafgift på hellisenoutdoor.dk

Hellisenoutdoor.dk bruger ikke forsendelse pr. efterkrav giro eller checks.

Alle priser på hellisenoutdoor.dk er inkl. moms og andre afgifter. Alle priser er vist i DKK (Danske kroner)

Betaling for bestilling sker ikke før vi har afsendt varer til dig. Først da vil beløbet blive trukket på din konto. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

De oplysninger du indtaster ved brug af betalingskort sendes direkte til PBS i krypteret form, d.v.s. det er kun PBS som kan læse disse oplysninger, Hellisen Outdoor ApS har ikke adgang til oplysningerne.

Ved udfyldelse af betalingsoplysninger:
- kortnummer, de 16 cifre forrest på dit betalingskort
- udløbsdato, måned og år er angivet på forsiden. De fire cifre skal indtastet.
- kontrolcifre, de 3 sidste cifre på bagsiden af dit betalingskort
- alle kontrakter indgås på dansk

Priser
Alle priser er dagspriser og opdateres løbende. Vi tager dog forbehold for prisændringer og slåfejl. I disse dage kan priserne ændre sig fra dag til dag.

Rabat
Hvis du er så heldig at være i besiddelse af en rabatkode kan den med fordel benyttes på vores hjemmeside. Rabatkoder kan ikke kombineres med andre rabatkoder.

Reklamation
Købelovens mangelregler finder anvendelse på varekøb. Der er 2 års reklamationsret fra varens modtagelse ifølge købeloven – dog med forbehold for varens naturlige holdbarhed. Hvilket betyder at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Køber skal påberåbe sig en fejl/mangel, ved at give Hellisen Outdoor ApS besked herom inden for rimelig tid. Der skal skriftligt beskrives hvad fejlen/manglen omhandler. Når en reklamationsvare returneres skal kopi af faktura vedlægges. Er reklamationen berettiget refunderes returportoen.

Kontakt os på tlf: 56947460
E-mail: Hellisen@hellisenoutdoor.dk
Returneringen sendes til Hellisen Outdoor ApS, Rønnevej 90, 3720 Åkirkeby

Fortrydelsesret
Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre og som leveres enkeltvis. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til hellisen@hellisenoutdoor.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelse. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse herom.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødvendig forsinkelse og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varens stand, når den returneres
Du hæfter for forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du skal med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur med mindre du inden har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, sendes varen til:
Hellisen Outdoor ApS, Rønnevej 90, 3720 Åkirkeby
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Klage
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på telefon 5697460 eller mail hellisen@hellisenoutdoor.dk.

Hvis det ikke lykkedes at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
Naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal http://ec.europa.eu/odr

Sikkerhed
Alle betalinger på hellisenoutdoor.dk foregår gennem en sikker forbindelse, der er godkendt og kontrolleret af PBS-Danmark. Alle indtastede bankoplysninger er krypterede. Det er kun PBS der kan læse informationerne. hellisen outdoor.dk har ingen rettigheder hertil. Når du har godkendt en bestilling og betalt med betalingskort kan der også kun hæves det beløb på din konto, som du har godkendt. Sikkerheden ved handel på internettet er høj. Du er sikret mod misbrug. Der er ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL i sit betalingssystem.

Logstatistik
Logstatistik bruges på hellisenoutdoor.dk og betyder, at et statistisk-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et webside har haft, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades m.m